Frisören tipsar – guld för alla mina vänner

Kära vänner,

jag hoppas att ni alla mår bra och att ni liksom jag, fortsätter att trivas I världen av hår, skönhet och självuttryck. Oh, och att ni slipper problem och får ha mjällfritt hår. 2023 har redan varit ett spännande år för hårindustrin, och jag kan inte låta bli att dela med mig av några av mina insikter och tankar om de hetaste produkterna I år.

Först och främst, låt oss prata om schampon. Ett bra schampo är grundstenen I din hårvårdsrutin, och jag har sett en enorm utveckling när det gäller schampoprodukter under det senaste året. Sulfatfria schampon är fortfarande en stor trend, och de är fantastiska för att skonsamt rengöra håret utan att torka ut det. Om du har färgat hår är schampon som är speciellt utformade för att bevara färgens lyster ett måste.

När det gäller stylingprodukter är hårmousser tillbaka med full kraft. De ger volym och textur utan att tynga ner håret, och de är perfekta för att skapa lekfulla lockar och volym på ett naturligt sätt. Jag har också märkt att allt fler kunder söker efter produkter med naturliga ingredienser och minimal miljöpåverkan. Ekologiska hårvårdsprodukter blir allt populärare, och jag tror att detta är en trend som kommer att fortsätta växa.

När vi talar om stylingverktyg har värmeverktygen utvecklats avsevärt. Plattsänger och locktänger med justerbar värme och keramiska plattor hjälper till att minimera skador på håret samtidigt som de ger professionella resultat. Att använda ett värmeskydd innan styling är också viktigare än någonsin.

För dem med torrt eller skadat hår är hårmasker och oljor de räddande änglarna – liksom schampo utan silikon. Det finns många fantastiska produkter där ute som hjälper till att återfukta och reparera skadat hår. Det är viktigt att hitta produkter som passar din hårtyp och att använda dem regelbundet för att hålla håret friskt och glänsande.

Sist men inte minst, vill jag betona vikten av att anpassa din hårvårdsrutin till din specifika hårtyp och behov. Ingen har exakt samma hår, så det är viktigt att prova olika produkter och se vad som fungerar bäst för dig. En professionell frisör kan också ge dig värdefulla råd och rekommendationer för din hårvård.

Jag har alltid sagt att hår är som en canvas, och jag älskar att skapa konstverk med varje kunds hår. Det är så fantastiskt att se hur några enkla förändringar kan göra underverk för självförtroendet och utseendet. Jag har haft förmånen att träffa otaliga människor och höra deras unika önskemål och berättelser. Att vara en del av den resan är något jag aldrig kommer att tröttna på.

Så, vad kan du förvänta dig av ditt besök hos oss? Först och främst, en varm och välkomnande atmosfär där du kan koppla av och luta dig tillbaka medan vi tar hand om ditt hår. Vi lyssnar noga på dina önskemål och behov och arbetar tillsammans med dig för att skapa den look du drömmer om.

Vi är också ständigt uppdaterade om de senaste trenderna och teknikerna inom hårstyling och hårvård. Vi älskar att lära oss och utvecklas, så vi kan erbjuda våra kunder de bästa och mest moderna tjänsterna.

Så, oavsett om du är ute efter en fräsch ny klippning, en djärv färgförändring, eller om du bara vill ha råd om hur du kan ta hand om ditt hår bättre, är du I trygga händer hos oss.

Jag vill också passa på att tacka er, våra fantastiska kunder, för ert förtroende och stöd. Det är er som gör vårt jobb så meningsfullt och givande varje dag. Att få vara en del av era liv och se er stråla när ni lämnar salongen är det bästa vi kan önska.

Så, här är till ett fantastiskt 2023 fyllt av fantastiska hårdagar, rosmarinolja hår och ännu mer fantastiska kunder. Låt oss fortsätta att utforska världen av hår och skönhet tillsammans, och jag ser fram emot att fortsätta vara din hårpartner I år och många år framöver.

Med kärlek och passion för hår,

Sofia Bratanova,
VD för Style-is-Style-is-Style